Nå kan du søke stipend til Radiodager 2023
Foto: Tor Erik Schrøder
Nå kan du søke stipend til Radiodager 2023

Er du redaksjonell medarbeider og vil delta på årets Radiodager? Da kan du søke om reisestipend fra vår samarbeidspartner, Norsk Journalistlag. Du trenger ikke være medlem av journalistlaget og det deles ut inntil 6000 kroner i stipend, til å dekke deltakeravgift, overnatting og reise. Søknadsfristen er midnatt søndag 17. september.

Norsk Journalistlag bruker vederlagsmidler til å dele ut reisestøtte for deg som vil reise til journalistfaglige konferanser og arrangementer. Stipendet kan brukes til å dekke utgifter til reise, overnatting og konferanseavgift/billetter.

Hvem er kvalifisert?
Redaksjonelle medarbeidere, som fotografer, journalister, reporterer, nyhetsankere, researchere, deskfolk, redaksjonelle utviklere, grafikere og andre som kvalifiserer til medlemskap i Norsk Journalistlag. Du trenger ikke å faktisk være medlem i NJ for å få stipend, men du må jobbe redaksjonelt. Studenter kan også søke stipend og er kvalifisert så lenge de også arbeider redaksjonelt.

Hvordan prioriterer NJ dersom det er mange søkere?
Først og fremst ut fra ansiennitet: de med lang fartstid i yrket blir prioritert foran de med kort tid. De som aldri har fått stipend før, blir prioritert foran de som har fått stipend tidligere. Sekretariatet bruker skjønn og forsøker å få til en god geografisk fordeling, og fordeling mellom frilansere og store og små redaksjoner.

Søknadsfrist for årets arrangement er 17. september.

Her søker du om stipend.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre