Niklas Baarli leder årets utgave av Prix Radio
Niklas Baarli leder årets utgave av Prix Radio

Niklas Silseth Baarli får fornyet tillitt og blir dermed programleder for årets utgave av Prix Radio. Det er fjerde året på rad at den etter hvert så erfarne programlederen  får i oppgave å lose deltakerne gjennom den tradisjonsrike bransjefesten for alle som jobber med lyd, radio og podkast i Norge  Prix Radio går av stabelen fredag 20. oktober fra klokken 19.00 på Meet Ullevaal Stadion.

– Det har utviklet seg til en tradisjon at Niklas leder Prix Radio og den jobben gjør han på en aldeles strålende måte. Det var derfor en enkel oppgave å gi ham fornyet tillit, sier daglig leder i Radiodager Morten Scott Janssen.

Baarli arbeider som programleder for morgensendingen på P5 Hits og som programleder for  «Farmen» på TV2. Fra 2010 til 2017 var han ansatt i NRK, hvor han var programleder i NRK P3 og mP3. Baarli startet sin karriere som programleder i Radio Drammen i 2007, senere var han også innom Radio Grenland, Radio Ski, Radio Moss, Radio 1 og Radio Rock. Han har også ledet «Gullruten» på TV 2 som er en årlig prisutdeling for den norske TV-bransjen.

Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber med radio og podkast i Norge. Norges offiselle lydpriser verdsetter de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk. Prix Radio blir utdelt som en avslutning på fagkonferansen, Radiodager. Det deles i dag ut priser i over 20 forskjellige kategorier. Prisutdelingen startet i 2003. Den gang ble det utdelt totalt ni priser.

Oppdatert festprogram og praktisk informasjon finner du her

Kjøp billetter til Radiodager og Prix Radio her.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre