De nominerte er klare!
De nominerte er klare!

Hovedjuryen i Prix Radio har nå hatt sitt årlige seminar og har plukket ut fem finalister i de ulike kategoriene i Prix Radio.

– Nivået på det som produseres i norsk radio og podkast er skyhøyt! Konkurransen har vært hard, og de som er plukket ut som de nominerte i årets Prix Radio bør være veldig stolte, sier Morten Scott Janssen, leder av hovedjuryen i Prix Radio.

Hovedjuryen har vurdert 15 bidrag i hver kategori, tre fra hver av Bauer, Norsk Lokalradioforbund, NRK, Norsk podkastforening og P4-gruppen. Av disse er fem finalister plukket ut som årets nominerte.

– Nytt i år er at alle kan lytte til de nominerte, og det anbefales. Bidragene som er sendt inn er det beste av det beste innen norsk podkast og radio fra det siste året, og det er mye å lære og å bli underholdt av, sier han.

Bidragene som er nominert går nå videre til en deljury med representanter fra en bred podkast- og radiobransje, som kårer en vinner.

– Hvem som vinner offentliggjøres på Prix Radio-showet fredag 20. oktober. I fjor ble prisutdelingen utsolgt, så jeg oppfordrer både nominerte og alle som vil heie fram kollegaer, om å kjøpe billett så snart som mulig, sier Scott Janssen.

Se årets nominerte

Kjøp billett til årets Radiodager og Prix Radio.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre