Fetisha+1 kommer til Radiodager!
Fetisha+1 kommer til Radiodager!

Fetisha Williams relativt korte podkastkarriere har hatt flere opp- og nedturer enn de fleste. På litt over et år har hun rukket å starte opp podkasten Sophie og Fetisha hos NRK, fått en rekke medieoppslag, avsluttet samarbeidet med NRK, avsluttet samarbeidet med Sophie Elise og startet opp podkasten Fetisha+1 – en podkast som nå ligger inne blant de 10 mest populære podkastene på Podtoppen.

Fetisha Williams kommer til Radiodager sammen med en av hjernene bak podkastsuksessen Fetisha +1, Wilde Siem, for å fortelle hvordan de jobber med innhold, branding og markedsføring på sosiale medier.

Kjøp billett til Radiodager

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre