Årets Radiodager nærmer seg utsolgt
Radiodager 2022. Foto: Tor Erik Schrøder
Årets Radiodager nærmer seg utsolgt

Det er rekordstor interesse for å delta på årets utgave av Radiodager. Drøye tre uker før årets utgave går av stabelen, er det svært få billetter igjen til arrangementet. Enkeltbilletter til Prix Radio er allerede utsolgt, og det er bare et mindre antall billetter ledige til fagkonferansen. Vil du delta på Radiodager 2023 er det lurt å sikre seg billetter, mens det fremdeles er plasser igjen.

For deltakere som ønsker å delta på prisutdelingen, vil det være mulig å sette seg på venteliste. I forbindelse med nominasjonsslipp for kategoriene, «årets promo», «årets lyddesign», «årets humorinnslag» og «publikumsprisen», vil Foreningen Radiodager legge ut 20 ekstra billetter for salg. Disse vil tildeles fortløpende til personer på venteliste. I denne prosessen vil prisnominerte prioriteres. Det vil også være mulig å sette seg på venteliste for billetter til fagkonferansen, etterhvert som de ulike billetttypene blir utsolgt.

Det er enkelt å sette seg på venteliste. Gå først til billettsiden. For alle utsolgte billettyper er «kjøp»-knappen erstattet med en knapp som sier, «sett meg på venteliste». Klikk på denne og fyll ut påkrevde opplysninger. Send deretter inn påmeldingen. Ledige billetter, vil plasser tildeles fortløpende til de som til enhver tid står høyest på listen.

Norges største fagkonferanse for podkast og radio arrangeres torsdag 19. og fredag 20. oktober på Meet Ullevaal stadion. Radiodager arrangeres for 19 året på rad og er stedet hvor hele den norske lydbransjen samles for faglige oppdateringer og spennende foredrag.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre