Bli med på radioquiz og omvisning på Ullevål Stadion
Bli med på radioquiz og omvisning på Ullevål Stadion

Torsdag kveld inviteres alle deltakere på Radiodager til en spennende og interessant sosial samling på Ullevål Stadion. Samlingen starter klokken 18.00 med en omvisning på stadionanlegget i regi av Norges Fotballforbund, før vi møter tidligere toppkeeper Frode Grodås som nå er en del av trenerteamet til Norges herrelandslag i fotball.

Deretter, ca klokken 19.00 er det klart for den tradisjonsrike og populære Radiodager-quizen. I år som i fjor er det selveste Sigurd Sollien som skal utfordre deltakernes kunnskaper. Sigurd har en lang tv- og radiokarriere bak seg og har vært mye å se som programleder på kanaler som TV Norge, TV 2, NRK og P4. Han har ledet quiz-showet, «Oppgrader» på TV 2. Sammen med makker Bjørn-Henning Ødegaard vant han dessuten kunnskapskonkurransen «Alle mot Alle» på TV Norge og kunne smykke seg med tittelen «Norges smarteste kjendis» i programmets tredje sesong.

Radiodager spanderer pizza på quizdeltakerne og det vil være anledning til å kjøpe seg forfriskninger i baren. Arrangementet er gratis. Møt opp med godt humør og skjerpede sanser.

Oppmøtested er i foajeen til konferansesenteret på Ullevål stadion. Den finner du enkelt ved å ta heisen fra Thon Hotel Ullevål til tredje etasje. Gå deretter over glassbroen som knytter sammen hotellet med konferansefasilitetene på Ullevål Stadion, da er du i foajeen. Om du bare ønsker å delta på Quiz møter du opp klokken 19:00, på samme sted.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre