Bli med på AI-workshop
Bli med på AI-workshop

ChatGPT har vært med oss i snart et år, Google Bard har kommet, Facebook er på vei og nye tjenester dukker stadig opp. Men hvordan skal man navigere i jungelen av tjenester? Og hvordan kan du ta i bruk kunstig intelligens i din jobbhverdag?

På Radiodager kan du delta på to ulike workshops om kunstig intelligens. «Kom i gang med kunstig intelligens» er for deg som ønsker en innføring i AI, hvilke tjenester og verktøy som gjelder nå, etikken knyttet til utviklingen og bruken av AI, og retningslinjene norske medieorganisasjoner jobber etter.

På workshopen «Ta i bruk kunstig intelligens i egen jobbhverdag» får du teste ut verktøyene, og får gode tips til hvordan de kan brukes i hverdagen.

NB! For å delta på workshopene må du ha med datamaskinen din og du må ha laget en konto på OpenAI på forhånd.

Meld deg på workhopen(e) her.

Workshopene er ved Henrik Brattli Vold som arbeider som fagmedarbeider på Institutt for journalistikk med kunstig intelligens som fagområde. Han har lang erfaring fra mediebransjen, blant annet fra NRK.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre