Bli rå på å formidle levende bilder
Foto: NRK
Bli rå på å formidle levende bilder

Olav Traaen er rå på å formindle levende bilder på radio. Selv om du sitter i bilen eller ved kjøkkenbordet ser du for deg fotballbanen, spillerne, ballen og detaljene, takket være Traaens beskrivelser. Traaen kommer til Radiodager for å lære deg hvordan du kan male levende bilder, skape stemning og underholde lytteren, for eksempel hvis du kommenterer en fotballkamp.

Han har jobbet for NRK Sport i en årrekke og dekket mange type idretter. Han er hovedkommentator for fotball på radio. I 2022 ble han tildelt Riksmålsforbundets lytterpris for godt språkbruk og ble omtalt som et “verbalt fyrverkeri”. Sesjonen blir ledet av Geir Elle som arbeider som porteføljesjef lyd i NRK Sport.

Kjøp billett til Radiodager her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre