Radiodager fornyes og blir til Lyddager
Foto: Tor Erik Schrøder
Radiodager fornyes og blir til Lyddager

Det tradisjonsrike årlige møtestedet for den norske radio-, podkast- og lydbransjen gjennomgår en spennende forvandling idet det nå skifter navn fra «Radiodager» til «Lyddager». Samtidig får Norges mest prestisjefylte lydpriser en ny identitet som «Prix Norge». Årets fagkonferanse og prisutdeling kommer i delvis ny innpakning, og arrangeres torsdag 17. og fredag 18. oktober på Meet Ullevaal stadion.

Dette er resultatene fra et omfattende innsiktsarbeid internt blant eierne og hos eksterne medieaktører, med mål om å bedre representere den dynamiske og mangfoldige lydbransjen og inkludere hele spekteret av lydbaserte uttrykk.

– Vi har gjennomført en stor evaluering for å sikre at vi skal fortsette å være relevant for en samlet lydbransje. Navnebytte er en del av denne prosessen og vi anser «lyddager» som det mest dekkende navnet, sier daglig leder Morten Scott Janssen i Foreningen Radiodager.

Som en del av arrangementets omstilling gjennomgår også prisutdelingen og tilhørende priskategorier en omfattende revisjon i 2024. For å bedre inkludere både eksisterende og ny lyd, vil det blant annet foretas betydelige endringer i kategorier og bedømmelseskriterier. De nye kategoriene vil snart bli kunngjort på arrangementets nettsted, lyddager.no. Samtidig vil oppdatert program og informasjon om årets fagkonferanse også bli tilgjengelig på samme sted i nær fremtid.

Lyddager arrangeres i et samarbeid mellom Norsk Rikskringkasting, P4-gruppen, Norsk Lokalradioforbund, Bauer Media og Norsk Podkastforening.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre