Harald Eia holder humoranalyse-show på Lyddager!
Foto: Torgeir Ferdinand Nygard
Harald Eia holder humoranalyse-show på Lyddager!

Etter 2000 år med spekulasjoner, er humorgåten nå løst. Vi vet hvorfor humor finnes, hva som gjør at humorsansen pirres og hva som kan ødelegge eller forsterke humorgleden.

Nå kommer selveste Harald Eia til Lyddager for å forklare hvorfor ting er morsomt og hvordan humoranalyse (i hvert fall noen ganger) kan brukes til å gjøre ting morsommere. Han har med seg en drøss av eksempler fra TV-programmer, sosiale medier og vitsebøker.

Har du en god vits eller andre ting du synes er morsomt? Dette er din sjanse til å få det analysert av Harald PÅ SPARKET!

Eia har gjort seg bemerket gjennom et mangfold av kreative og tankevekkende prosjekter. Med en unik evne til å kombinere humor og innsikt, har han truffet hjertene til det norske publikummet gjennom en rekke TV-programmer, inkludert «Hjernevask», «Brille», og NRK-serien «Sånn er Norge». Gjennom disse programmene har Harald Eia ikke bare underholdt, men også utfordret og inspirert seerne med nye og overraskende innsikter i menneskelig atferd og samfunnsmessige spørsmål.

Utdannet som sosiolog fra Universitetet i Oslo, har Eia alltid hatt en lidenskap for å utforske kompleksiteten i menneskelig samhandling. Han har brukt sin kunnskap og erfaring til å produsere over 200 TV-programmer for både NRK, TVNorge/Discovery, Schibsted og TV2, samt å være vert for en rekke populære podcaster og skrive flere bestselgende bøker innen populærvitenskap.

Harald Eia gjester Lyddager med sitt humoranalyse-show torsdag 17. oktober. Kjøp billetter til årets fagkonferanse her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre