Hei Google, Alexa og Siri; hva er Radioplayer?
Hei Google, Alexa og Siri; hva er Radioplayer?

Utviklingen av stemmestyrte tjenester skaper både muligheter og utfordringer for radiobransjen. Radioplayer Worldwide er en non profit organisasjon eid og drevet av kringkastere i Europa og Amerika. Radioplayer arbeider for å utvikle og styrke radioens posisjon på IP-baserte plattformer slik at den kan opprettholde sin dominans i et stadig mer konkurranseutsatt underholdningsmarked. I denne sesjonen forteller Lawrence Galkoff, CEO i Radioplayer Worldwide, hvordan man jobber med radio i smart speakers og connected cars på tvers av landegrensene. Ole Jørgen Torvmark som daglig leder i det nye bransjesamarbeidet, Norsk Radio, vil vise hvordan Radioplayer nå introduseres i Norge og hva norske radiokanaler kan forvente av samarbeidet.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre