Husk å kjøpe billett til Radiodager og Prix Radio
Husk å kjøpe billett til Radiodager og Prix Radio

Nå er det bare to uker igjen til Radiodager. Programmet er klart, veldig mange hyggelige mennesker har meldt seg på og det blir spennende å se hvem som finner de fine nye prisene som deles ut under Prix Radio. Hvis du ikke har kjøpt billett ennå er det på tide. Billett kjøper du her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre