Folkestad og Sollien leder Prix Radio
Folkestad og Sollien leder Prix Radio

Årets Prix Radio utdeling vil være mer konsentrert og alle prisene deles ut fortløpende fra kl.19.00. Til å lede dette prisshowet har vi fått med Knut Folkestad fra NRK P1 og Sigurd Sollien fra P4.

Knut og Sigurd møttes på journalistutdanninga i Volda i 1993, og har holdt kontakten siden. Dette blir en enestående anledning til å gjenskape radiokjemien fra oldtiden!

Mens Sigurd i stor grad har vært i de kommersielle radio- og TV-kanalene, har Knut gått gradene i NRK. Fra vilter ungdom i P3, til voksenlivets gleder i P13 og nå som programleder i P1s flaggskip Nitimen.

Sigurd begynte sin karriere i det legendariske programmet Middagsstunden i NRK P1. Hans aller første kritiske reportasje var å undersøke om det var for enkelt for demente å rømme fra aldershjem. Det var det. Deretter forlot han den kritiske journalistikken og fant sin vei innenfor underholdningssjangeren. Han har reist verden rundt sammen med Silje Stang, oppgradert TV-er hjemme hos folk og vært med og superoppusset norske hjem.

For tiden arbeider han i P4, som han gikk direkte til uten å gå via P2 og P3. Han har delt ut 13 659 dab-radioer.

Knut er nominert til Årets Radionavn sammen med sine kolleger i Nitimen – og gleder seg til dobbeltrollen som inhabil konferansier! Og vi ønsker lykke til 🙂

Middagen serveres etter at utdelingen er fullført ca. kl.21. I år er det tapas-servering.

 

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre