Påmeldingen til workshop er åpen
Påmeldingen til workshop er åpen

Nå kan du melde deg på fredagens workshops med Paul Fernley fra ReelWorld og Liam Hadley fra BBC Radio 1. Workshopen er i to deler:

Imaging workshop del 1: Branding av BBC Radio 1s frokostshow
Hvilken rolle spiller imagingen i Radio 1s frokostshow? Liam Hadley fra BBC Radio 1 og Paul Fernley forklarer hvilken rolle imagingen spiller i Radio 1s frokostshow. Liam vil forklare hvordan programmet er bygget opp, hvordan ulike segmenter brandes og hvordan frokostshowet promoteres i resten av stasjonens sendetid. Paul vil se på hvordan ReelWorld skapte lydbildet for programmet, og på prosessen for å skape er unikt lydbilde for akkurat dette programmet, uten at det kolliderer med resten av kanalen.

I siste del av workshopen kan du spille av din imaging og få tilbakemelding fra Paul og Liam.

Meld deg på her.

Imaging workshop del 2: Skap blest om innholdet

Hvordan lyttere engasjerer seg i radiostasjonen er i endring, og å promotere det beste på kanalen er viktigere enn noen gang. Det kan du gjøre ved å hjelpe lytterne finne fantastisk lyd, både på lufta og online. I denne workshopen vil ReelWorlds Paul Fernley se på ulike måter å skape blest rundt ditt innhold. Han vil også utfordre deg til å tenke annerledes når det kommer til promotering på lufta.

Meld deg på her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre