Radiodager 2020 arrangeres 29. og 30 oktober
Radiodager 2020 arrangeres 29. og 30 oktober

Dato for Radiodager 2020 er nå satt, hold av 29. og 30. oktober allerede nå så du får bli med på to dager fulle av inspirerende foredrag og gode kolleger.

– I år flytter vi konferansen til Thon Hotel Storo, et lekkert lokale med gode foredragsrom og nydelig mat i restauranten. Vi gjør undersøkelser hvert år om hva deltakerne er opptatt av og et skifte av lokale har kommet opp som et ønske. SÅ nå blir det spennende å prøve noen nye lokaler, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Konferansen arrangeres i slutten av oktober, som er senere på høsten enn tidligere.

– Dette gjøres av hensyn til blant annet Fagdagen i NRK som skjer i overgang august/september. Så nå kan radiofolket få faglig påfyll gjennom hele høsten, sier Scott Janssen.

Som tidligere går konferansen over to dager, med festmiddag og premieutdelingen Prix radio fredag kveld.

– Bidragene som nomineres til PRIX radio må være sendt senest 30. mars i år, det er altså fremdeles mulig å klekke ut gode ideer, produsere og nominere dem til juryen, sier Scott Janssen.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre