Prix Radio-kategorier slippes tidligst i mai
PrixRadio utdelingen under Radiodager 2019. Foto: Tor Erik Schrøder
Prix Radio-kategorier slippes tidligst i mai

På grunn av de ekstreme omstendighetene vi nå befinner oss i, vil informasjon om og påmelding til Prix Radio 2020 bli forsinket. Det varsles allerede nå om at det i år blir endringer i priskategorier. Dette arbeidet er ikke fullført og man kan derfor ikke påregne at årets kategorier og frister vil bli publisert før situasjonen er avdempet. Kunngjøringen vil tidligst skje i første halvdel av mai.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre