Intervjuteknikk med Fredrik Solvang
Intervjuteknikk med Fredrik Solvang

Fredrik Solvang intervjuer alt fra medietrente personer, som i noen tilfeller svarer det samme uansett hva de blir spurt om, til personer som aldri før har uttalt seg offentlig. Hvordan jobber han for å få best mulig svar fra personene han intervjuer? Hva lytter han etter når intervjuobjektene svarer? Og hvilket av intervjuene han har gjort husker han best, og hvorfor?

Dette, og mer, får du svar på under Radiodager, hvor Fredriks Solvang blir intervjuet av Tamanna Agnihotri om nettopp intervjuteknikk. Solvang har vært ansatt i NRK siden 2000. Han jobbet i Alltid Nyheter, innenriks og Dagsnytt før han begynte som reporter i Dagsrevyen i 2010. Han ble for alvor lagt merke til da han i 2016 for første gang ledet debattprogrammet Dagsnytt 18.

I 2018 overtok han ansvaret for det direktesendte tv-programmet Debatten. Med Solvang ved roret er Debatten et av få norske tv-programmer som har hatt markant seerøkning de siste årene, med mellom 400 000 og 500 000 seere.

Se sesjonen med Fredrik Solvang på Radiodager, fredag 21. oktober klokken 14.30. Har du ikke kjøpt billett til arrangementet, kan du gjøre det her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre