Lær om humor fra prisvinnerne i «Med All Respekt»
Lær om humor fra prisvinnerne i «Med All Respekt»

I programmet «Med All Respekt» på NRK Radio diskuteres verden og aktuelle, nære hendelser usensurert. Det populære radioprogrammet – som også er en podcast – består av Galvan Mehidi, Sandeep Singh, Abubakar Hussain og Anders Nilsen med røtter henholdsvis fra Kurdistan, India, Pakistan og Norge.

«Med all respekt» vant i fjor prisen for årets underholdningspodkast under Prix Radio, og er i år igjen nominert til to nye priser i kategoriene humorinnslag og underholdningsinnslag. Men hvordan jobber de ulike personene i redaksjonen med humor? Det får du svar på under årets Radiodager, hvor programlederne Abubakar Hussain, Galvan Mehidi og Tara Lina Shahin er i samtale med programmets prosjektleder, Ragnhild Silkebækken.

Se sesjonen på Radiodager, fredag 21. oktober klokken 12.45. Har du ikke kjøpt billett til arrangementet, kan du gjøre det her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre