Billettsalget stenger førstkommende fredag
Billettsalget stenger førstkommende fredag

Om du ikke har sikret deg billett til Radiodager 2023, må du handle raskt. Billettsalget stenger fredag 13. oktober klokken 12.00. Etter dette vil det ikke være mulig å kjøpe billetter til arrangementet.

Radiodager har i år 20-års jubileum og det er rekordstor interesse for å delta på årets arrangement. I skrivende stund er det solgt 416 billetter til Prix Radio og det er kun 8 billetter igjen før arrangementet er fulltegnet. Disse billettene selges gjennom venteliste for å sikre at ledige plasser tildeles til prisnominerte. Til fagdelen av Radiodager er det solgt 349 billetter og det er bare et lite antall billetter ledige før også denne delen av arrangementet er utsolgt. Går du med planer om å delta på Radiodager må du handle kjapt, mens det fremdeles er plasser igjen.

Det er enkelt å sette seg på venteliste for utsolgte billetttyper. Gå først til billettsiden. For alle utsolgte billettyper er «kjøp»-knappen erstattet med en knapp som sier, «sett meg på venteliste». Klikk på denne og fyll ut påkrevde opplysninger. Send deretter inn påmeldingen. Om det blir ledige billetter, vil plasser tildeles fortløpende til de som til enhver tid står høyest på listen. I denne prosessen vil prisnominerte prioriteres.

Dersom du har kjøpt billett, men ikke kan delta selv, kan billetten fritt overføres til en annen før innen tre dager før arrangementsstart. Endringer må meldes skriftlig til post@radiodager.no.

Norges største fagkonferanse for podkast og radio arrangeres torsdag 19. og fredag 20. oktober på Meet Ullevaal stadion. Radiodager arrangeres for 20 året på rad og er stedet hvor hele den norske lydbransjen samles for faglige oppdateringer og spennende foredrag.

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre