Kadafi Zaman kommer til Radiodager
Foto: TV2
Kadafi Zaman kommer til Radiodager

Har du lyst til å lære hvordan du kan få tilgang til utilgjengelige miljøer? Da bør du komme på årets Radiodager og høre på Kadafi Zamans foredrag. Han har en unik evne til å få tilgang til miljøer og personer som er utilgjengelig for de fleste.

Zaman dekker saker om æresdrap, krigshendeleser, terrorisme og kriminalitet, og har blant annet utgitt seg for å være en flyktning for å forsøke å avdekke hvordan menneskesmuglere opererer. Men interessen for denne type saker kommer med en pris – gjennom karrieren har Zaman blitt skjelt ut på direktesendt TV, truet, fengslet og torturert.

Hvordan jobber Zaman for å få tilgang til miljøer som kanskje ikke ønsker oppmerksomhet? Hvordan ivaretar han sin egen sikkerhet? Og hva har han lært gjennom alle disse årene, som han skulle ønske han visste tidligere?

Kadafi Zaman kommer til Radiodager for å dele erfaringer fra en lang karriere som nyhetsjournalist.

Kjøp billett til Radiodager her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre