Lær intervjuteknikk som fungerer
Lær intervjuteknikk som fungerer

Intervjuet er kanskje det viktigste verktøyet i den journalistiske verktøykassen. Behersker man denne presentasjonsformen har man et meget godt utgangspunkt som journalist. På årets Radiodager kan du lære hvordan du kan løfte spørsmålene dine til et nytt nivå, uavhengig om du er helt fersk som journalist eller har mange års erfaring. 

Svein Tore Bergestuen har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i 30 år, han har ledet flere tusen debatter og intervjuer som programleder på radio og TV. Nå underviser han i intervuteknikk i Norge og utlandet, og på Radiodager får du hans beste tips til hvordan stille gode spørsmål og få svar på det du lurer på.

Kjøp billett til Radiodager her.

Heidi Røneid er prosjektmedarbeider i Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
    0
    Din ordre