Her er de siste nominasjonene til Prix Radio 2023
Radiodager 2022. Foto: Tor Erik Schrøder
Her er de siste nominasjonene til Prix Radio 2023

Nominasjonene til kategoriene «årets humorinnslag», «årets promo» og «årets lyddesign» er nå klare. Kategoriene har vært vurdert av eksterne juryer med spesiell fagekspertise og nå er deres dom klar. Dette er de nominerte i tilfeldig rekkefølge:

Årets promo:

 • VG-lista Topp 40 Rådhusplassen, Radio Topp 40
 • Dette er NRK mP3, NRK
 • Lyden av Norge appen, P4
 • Alt for Norge, NRK Sport
 • Spania vinner i dag, P4

Årets lyddesign:

 • Med Egne Øyne: Fredrik Græsvik, Bauer Media
 • Overvåket, Svarttrost produksjoner
 • Alltid musikk, NRK mP3
 • Små diskré drap, Podimo
 • På innsiden av psychohoder, Bauer Media

Årets humorinnslag:

 • Kommunikasjon med analkuler – P3morgen, NRK P3
 • Den knuste hyttedrøm – Berrum & Beyer snakker om greier, NRK Radio
 • Lydias sekkepipekurs – Landsmøte, NRK P1
 • Tønning før Rønning – Halloween – Stå Opp!, Radio Rock
 • Fem på – Stressa forlover, P4

Du kan høre de nominerte her

Med dette nominasjonsslippet er alle nominerte til årets Prix Radio offentliggjort. Hvem som har laget de beste radio- og podkastproduksjonene i året som gikk, blir klart når prisene deles ut fredag 20. oktober fra klokken 19.00.

Det er rekordstor interesse for å delta på årets utgave av Radiodager. Enkeltbilletter til Prix Radio er allerede utsolgt, og det er bare et mindre antall billetter ledige til fagkonferansen. Vil du delta på Radiodager 2023 er det lurt å sikre seg billetter, mens det fremdeles er plasser igjen. For deltakere som ønsker å delta på prisutdelingen, vil det være mulig å sette seg på venteliste. I forbindelse med siste nominasjonsslipp torsdag 5. oktober legges det ut 20 ekstra billetter for salg. Disse vil tildeles fortløpende til personer på venteliste. I denne prosessen vil prisnominerte prioriteres.

Kjøp billetter eller sett deg på venteliste her

Pål er styreleder i Foreningen Radiodager

Partnere og sponsorer 2023

Bli sponsor for Lyddager og Prix Norge? Les mer her

Lyddager, tidligere kjent som Radiodager, er landets største fagkonferanse for lyd- podkast og radio. Under konferansen deles også Norges offisielle lydpriser ut, som belønner det beste fra norsk radio og podkast i over 25 ulike kategorier.

Hold deg oppdatert - meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi lager Lyddager

 © Foreningen Radiodager 
Alt materiale er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale.

Utviklet av Para AS

0
  0
  Din ordre